SlovenianEnglish (United Kingdom)GermanSpanishItalian

Vedno smo vam na voljo na mobilni telefonski številki, na katero lahko pokličete kadarkoli ali pa pošljete sms, če imate kakšno vprašanje, oziroma bi radi rezervirali sobo.

 

Spletna stran Striček Rooms:

http://www.stricekrooms-ljubljana.si/ 

Info:
Tel: 01 541 61 71
Fax: 01 523 34 14
Kontakt: Bojan in Mateja Marincelj

Pišite nam:
e-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Delovni čas:

ponedeljek do petek 6h-18h

 

ob vikendih in praznikih ZAPRTO


Družinska hiša z restavracijo, kjer vam postrežemo zajtrk. Imamo 5 dvoposteljnih sob in 2 Suite z raztegljivim ležčem.  Vse sobe so opremljene z LCD televizorji, wi-fi omrežjem in kopalnico. Naše sobe so edinstvene zaradi lege;

Nahajamo se v mirni stanovanjski soseski, ki pa je kljub temu blizu mestnega središča, športnega parka Stožice, nakupovalnega središča BTC in avtoceste.

Naša družina se ukvarja z gostinsko dejavnostjo že več kot tri generacije, zato vam ni treba skrbeti za kakovostno postrežbo. Poleg brezžičnega internetnega dostopa imate na voljo tudi podzemno garažo za parkiranje svojega avtomobila ali motornega kolesa. V garaži je tudi manjši rekreacijski prostor, ki ga lahko prosto uporabljate. V restavraciji Striček imate lahko poleg zajtra tudi kosilo ali pa vam pripravimo "lunch paket", če se odpravite na izlet izven Ljubljane.

 

Gostilna Pri stričku za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Sprejemam nastavitve piškotkov na tej strani.